Wednesday, July 6, 2011

Aksi terlampau pekerja KFC! Totally disgusting!




Baru je hari tu tersebar video pekerja KFC mencalit ayam KFC kegemaran ramai rakyat 1Malaysia yang sedap hingga menjilat jari itu ke tapak kasutnye, hari ni keluar pulak video pekerja KFC tanpa secalit keimanan di dada telah memerah kain lap dapur yang kotor lagi jijik ke dalam periuk?

Patutla sedap yang amat KFC ni. Yummm..

By the way, I heard in the news yesterday that the police had investigated this 'overwhelming' videos. Dari tangkap orang pakai baju kuning, dari buat road block smpai kami2 semua masuk lambat ke pejabat hari ini, ada baiknya abang2 polis tersayang carik mereka2 yang bertangungjawab ini dan berikan hukuman yang setimpal dengan nya!

Feels like slapping off their goblin faces real hard now! Arggggh..

8 comments:

  1. ala xdpt nak tgk bideo ni..kat opis kena block pulak...hehee..

    ReplyDelete
  2. takpela.. kalo tgk nnt risau takut termuntah kt ofis pulak. heheh. teruk btol drg nih. haihhh

    ReplyDelete
  3. ritu tgk video penjual soya kt bangi meludah dlm setiap bungkusan. rasanya itu ilmu pelaris. tp yg kfc ni kaedah pelaris moden la ni haha. euwww! minta2 dijauhkan la drpd perbuatan org mcm ni. ni namanya kerja xikhlas. mmg xingat tuhan. sigh!

    ReplyDelete
  4. yg tu aku nmpk je tajuk video tu tp x berani nk tgk. sbb aku adalah die hard fan susu soya. huwaaa.. series ke die ludah? org kite ke? crazy lah drg ni!!!

    ReplyDelete
  5. hishhhhhhhh... bodoh betul laa.. org suh keje, memain camni pulak...

    ReplyDelete
  6. aah dia ludah. xsure la org kita atau indon. slalu org indon yg suka buat pelaris mcm tu. tp org kita pn 2x5 kot. kena perati n kenal dlu la tukang jual tu cmner kan.

    ReplyDelete
  7. mash:
    itula.. geram sgt sgt!! kfc patut letak cctv kt dapur lps ni. tp harini da snyp pulak brita psl ni.. ish!

    ina:
    euuuwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!

    ReplyDelete
  8. Ya allah apa la orang ni...teruk betul ...memang tak bermoral langsung orang macam ni...nanti ramai lagi staff kat kfc kfc lain tiru perangai macam ni...geramnya rasa.....betul lisa, polis kena cari cepat budak kfc ni....sapa yg suka mkn kfc mesti ragu ragu nak mkn kfc ....tu kfc makanan lain macammanala....mintak mintak Alah jauhkan la org macam ni ....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails