Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday: Brahim's

Husband. Career. USA. Future. Pre-packed Food!

8 comments:

  1. nasib ade caption, sebab bile tgk gambar je mesti tekejut ingat lissa nak masak sumenye :D

    ReplyDelete
  2. heheh.. xkn la lisa msk pkai pre-packed brahims tu ainul. tak lalu lah. hubby tu pn sbb terpaksa, nk sahur senang sikit ada sume tu =D

    ReplyDelete
  3. Hahahaha... kami pun bawak benda alah ni pi UK hari tu... Tapi pesan kat dia sila panaskan betul2.. kalau tidak... erkkkk.. :p

    ReplyDelete
  4. oh yesss.. bende wajib ni kalo merantau kan mash =D aku da pesan da ritu. seb baik team mate die tu biasa masak sbb da betahun2 da duk US n Turkmenistan dulu. nk harapkn hubby aku sorg risau gak dlu :D

    ReplyDelete
  5. tak ikut ke kali ni pi US? kalau ikut, aku nak buat list barang nak pesan.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Tak ikut mash. Mengamuk boss aku kalo aku apply cuti lg kali ni. Hohoho. Weh mash, apesal kalo aku komen kt blog ko aku x dpt any reply/comment notification eh? Ko ade off ape2 psl tu eh? Dh lame nk tnye tp lupe..

    ReplyDelete
  7. bila hubby ko pegi? for how long? xpela lepas ni boleh la 'balik kampung' US plak bwk faheem skali. sblm ni vietnam kan hihi

    ReplyDelete
  8. bru seminggu.. dan lama lagi sesungguhnya. hoho. nnt aku PM. vietnam bole la every weekend nk blk kampung pun ina. amerekka tu jatuh muflis la nk pegi selalu. huk huk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails