Tuesday, October 4, 2011

Makin Hari Makin Manja..

Itulah dia anakanda saya, Faheem Darwish..
Ada orang kata itu syndrom biasa nak dapat adik.
Well it may be true. Since he started to act such way ever since raya lagik.
The week before I even know that I'm carrying his lil sis/bro =)
Sometimes I'm thinking this happens merely because his papa is abroad.
For quite a long period. Much more longer that he used to experienced.
Kesian hero papa ni. Tak dapat manja dengan papa, so dengan mama jela.
Nak tido malam2 kalau tak berpeluk bercium puluh2 kali memang bukan faheem la tu.
Last2 tertido beralas bahu mama, and mulut muncung tu melekat kat pipi mama.
Kalau video call dengan papa, bertalu2 Faheem kiss papa kat iPad tu..
Hehe.. Faheem Faheem.. =)

Thank you Allah for the happiness that you bring to this tiny family.
And InsyaAllah the good news is coming nearer my son.
Faheem tunggu ok.. =)

4 comments:

  1. My precious gift from Allah.. My wife, son and lil one! Alhamdulilah..rezeki dtg lagi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. =) may the long hours flight treat you right! hugsy..

    ReplyDelete
  3. faheem yang akan sentiasa "memahami"..takpe, dapat adik pun boleh manja2 lagi, boleh ade kawan :)

    ReplyDelete
  4. haah.. ada kwn tu yg penting. sbb faheem suke sgt berkwn skg ni. yela da besa kn. kalo jmpe kazen die 2 org tu, ya Allah.. da x ingt org lain da ainul. berpeluh lencun duk main, mkn x ingt tdo pn x ingt.. hehe :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails